Vine a animar al Femení a Pamplona!

El proper diumenge 15 de maig a les 12.00h tindrà lloc l’Osasuna Femení – RCD Espanyol Femení, partit corresponent a la jornada 28 de la lliga Reto Iberdrola, a l’Estadi El Sadar.

El Club, juntament amb la FCPE, engega una iniciativa organitzant un autocar per a l’afició. El pack de desplaçament + entrada tindrà un cost de:

  • 29€ per a menors d’edat
  • 39€ per a majors d’edat

PENYES

Les penyes interessades hauran de contactar amb la FCPE (fcpe.entrades@gmail.com) per sol·licitar les entrades fins a les 14h del dimecres 11 de maig.

Més informació:

Número d’entrades limitat. Se sol·licitarà el DNI a l’accés a l’Estadi.

Reserva el teu pack de desplaçament i entrada.

La venda del pack d’autocar més entrada es farà únicament al PAS. Els horaris són:

Dimecres 11 i Dijous 12 de maig: 10.30h a 14h i de 15.30h a 18h
Només s’acceptarà el pagament amb targeta.

L’autocar sortirà des de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el mateix diumenge al matí. A les 5.45h deuran estar tots els aficionats presents per presentar el tiquet imprès de desplaçament + entrada. L’hora de sortida està prevista a les 6:00 h. Es prega màxima puntualitat.

Venda només de l’entrada

Els aficionats del RCD ESPANYOL poden comprar l’entrada sense desplaçament, és a dir, que viatgin pel seu compte, únicament al PAS. L’horari és:

Dimecres 11 i Dijous 12 de maig: 10.30h a 14h i de 15.30h a 18h
Preu només entrada:

Menors d’edat (fins a 18 anys): 7€
Majors d’edat: 15€
Només s’acceptarà el pagament amb targeta.

 

CONDICIONS GENERALS:

Es permetrà la venda d’una entrada, que hauran de facilitar nom i DNI. Els tiquets són personals i intransferibles. Les penyes interessades hauran de contactar amb la FCPE (fcpe.entrades@gmail.com ).

Les condicions de compliment obligat en la venda d’aquestes entrades són les següents:

– Es vendran entrades a aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que no pertanyin a grups ultres ni hagin participat amb anterioritat en actes violents ni es trobin sancionats.

– Cada entrada és de caràcter nominal, personal i intransferible. Als torns d’accés a l’estadi, s’exigirà la presentació del DNI juntament amb l’entrada i haurà de coincidir el nom i els cognoms de la persona dels dos documents.

– Els menors de sis anys també han d’adquirir l’entrada de pagament.

– No es permetrà accedir a l’estadi amb simbologia de cap grup ultra o emblemes, llegendes o lemes polítics, racistes, xenòfobs o que incitin a la violència o denigren les persones o entitats.

– No es permet accedir a l’estadi objectes específicament prohibits per la Llei de l’Esport. Així mateix, no es permetrà introduir a l’estadi pancartes o banderes amb pal (qualsevol que sigui la seva dimensió o material).

– El RCD Espanyol de Barcelona informa tots els seus aficionats d’aquestes mesures de compliment obligat.

– Totes aquestes mesures van encaminades únicament i exclusiva a evitar que persones o grups violents puguin infiltrar-se entre els aficionats del RCD Espanyol de Barcelona que es desplacen a l’Estadi del Sadar.

– Els aficionats respectaran igualment la Normativa d’Accés a l’Estadi del Sadar i el Reglament Intern d’Accés i Permanència als Recintes Esportius.

Adjunt