José M. Calzón, premiat amb el trofeu ‘El Oso y el Madroño'

PE MadridJosé María Calzón, delegat del primer equip del RCD Espanyol des de 1979, ha estat guardonat aquest migdia amb el trofeu ‘El Oso y el Madroño’, guardó de la Penya Espanyolista de Madrid, que li ha estat lliurat a l’hotel de concentració del primer equip.

El delegat blanc-i-blau, que ha estat acompanyat pel vicepresident Carlos García Pont, el conseller delegat, Ramón Robert, el conseller Mao Ye, així com membres del cos tècnic i de Víctor Sánchez i Gerard Moreno en representació de la plantilla, s’ha mostrat molt agraït pel guardó en el qual se li ha reconegut la seva dilatada trajectòria professional.

Antonio Navarro, president de la penya, a més d’altres membres destacats d’aquesta agrupació madrilenya, han recordat la figura del delegat, en un ambient molt cordial i distès. Es tracta de la 13a edició d’un guardó, que es fa per votació de tots els membres de la penya, i que també han rebut durant aquests últims anys figures de l’Espanyol tan rellevants com Dani Sánchez Llibre, Tamudo, Coro, N’Kono, Lotina, Pochettino, Sergio García, Verdú, Kiko Casilla o Dani Jarque.