Nova penya a Austràlia!

Escut de la nova penya perica d'AustràliaDes de mitjans d’aquest mes d’octubre s’ha oficialitzat la creació de la segona penya del RCD Espanyol a Austràlia: FNQ Espanyol. FNQ és l’acrònim que s’utilitza a Austràlia per descriure la zona més nord de la costa est, el Far North Queensland.

Els primers passos d’aquesta història daten d’abril del 2012 quan Ignacio Ortega i la seva dona Rosanna Quintana, a punt d’emigrar a Cairns, una de les ciutats mes conegudes del FNQ, van escoltar al programa de Sergi Mas una entrevista amb Nick Puñal, el president de la Penya Espanyolista d’Austràlia “Pericoz”, amb seu a Sydney.

Ignacio i Rosanna es van posar en contacte amb Nick i d’allà va sorgir un entranyable vincle entre els espanyolistes assentats al sud-est australià i els espanyolistes acabats d’aterrar a les terres tropicals oceàniques. D’aquesta manera es va arribar a una primera participació simbòlica en actes oficials quan al març d’aquest any els “del nord” van estar presents en el primer acte intercontinental entre la FCPE i “Pericoz” via Skype, on van poder xerrar uns minuts amb Jose Maria Garcia de la FCPE. Això li va donar una idea a Nick que va proposar a Ignasi i família, la de formar una segona penya oficial a Cairns.

L’objectiu d’aquesta penya és promocionar els valors del RCD Espanyol amb la pràctica de l’esport, creant vincles amb els familiars dels nois i la comunitat de Cairns.

Per posar-se en contacte amb els membres d’aquesta nova ambaixada perica, poden enviar un correu electrònic a FNQEspanyol@gmail.com.