Superlliga solidària

La UE Gardeny ha rebut en les últimes hores el material del RCD Espanyol dins de la campanya Superlliga Solidària que es va signar a finals del mes de desembre passat.

Cal recordar que el conjunt blanc-i-blau va posar en marxa un ambiciós projecte per liderar accions solidàries de suport a les províncies de Lleida, Girona i Tarragona i que tenia com a objectiu col·laborar amb entitats, col·lectius i fundacions que s’esforcen diàriament per facilitar el desenvolupament i la integració de les persones més necessitades.

En aquest sentit, després de l’acord signat al desembre, la UE Gardeny va ser l’entitat escollida per rebre el material esportiu que dona l’Espanyol. A l’acte de lliurament van participar Emilia Cuenca, presidenta de la UE Gardeny, Ignasi Amor, regidor d’esports i activitat física de l’ajuntament de Lleida, el conseller blanc-i-blau Rafa Marañón, el director de l’àrea social del club, Alberto Ariza, el president de la FCPE, Anton Roig, així com l’ambaixador blanc-i-blau, Toni Blanch i representants de la Penya Pericos de Ponent.

Adjunt